+31 (0)6 - 41525608 [email protected]
Selecteer een pagina

Makelaar recreatiewoningen

 

Hebt u als makelaar recreatiewoningen een cliënt met één of meer percelen waarop hij of zij graag een chalet zou plaatsen?

Dan is de kans groot dat uw cliënt tegen financieringsproblemen is aangelopen. Door de economische crisis hebben financiële instellingen de geldkraan dichtgedraaid. Financiering van chalets is daardoor moeilijk en in veel gevallen onmogelijk, waardoor de percelen van uw cliënt leeg bleven. Die tijd is nu voorbij!

 

Eagle Home helpt u deze percelen in te vullen!

Het concept in 4 stappen

 

Z

STAP 1

De percelen zijn eigendom van uw cliënt en zijn bestemd voor recreatie. Uw cliënt beschikt over de benodigde bouwvergunningen.

l

STAP 2

U begeleidt en adviseert uw cliënt, in overleg met Eagle Home, bij de keuze en koop van één of meer eigen chalets of de verkoop daarvan aan derden.

STAP 3

Secomin biedt uw cliënt en/of de kopers van de chalets zeer gunstige en flexibele betalingsmogelijkheden.

STAP 4

Eagle Home realiseert de gewenste houten chalets.


Demo chalet

Graag bespreken wij met u of uw cliënt de mogelijkheden voor het (al dan niet kosteloos) plaatsen van een demo chalet om de invulling van lege percelen te bespoedigen.

 

 

Optie: INTERIEUR STYLING

Eagle Home werkt samen met zorgvuldig geselecteerde specialisten op het gebied van woon- en leefcomfort. Hierdoor kunnen wij uw cliënt de mogelijkheid bieden om elk chalet helemaal naar eigen inzicht te ontwerpen en in te richten.

Wij bieden uw cliënt de mogelijkheid om de chalets volledig gemeubileerd, ingericht en gestoffeerd af te nemen. Voor de daaraan verbonden kosten bieden wij uw cliënt flexibele betalingsmogelijkheden.

Graag informeren wij u als makelaar recreatiewoningen of uw cliënt nader over de mogelijkheden van interieur styling. 

 

Voor u als makelaar

Als makelaar biedt dit concept u de mogelijkheid om een prachtige aanbieding aan uw cliënt te doen. Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden en voordelen voor u, als makelaar, met ons te bespreken.

Kort samengevat:

  • U begeleidt, onder begeleiding van Eagle Home, uw cliënt bij de koop of verkoop van houten chalets voor uw normale courtage
  • Secomin biedt flexibele betalingsmogelijkheden
  • Eagle Home realiseert de chalets
  • Uw cliënt plukt de vruchten van het perceel

Hebt u cliënten met lege percelen en wilt u hen helpen deze in te vullen?
Vul hiernaast het contactformulier in.

Na ontvangst van uw contactformulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.