+31 (0)6 - 41525608 [email protected]
Selecteer een pagina

Chalets

Eagle Home biedt u een breed scala aan houten chalets met een fris, modern design, ruimte en comfort. Al onze chalets worden standaard aangeboden inclusief keuken, badkamer en cv-installatie. Daarnaast bieden wij onze chalets optioneel ook gemeubileerd, gestoffeerd en ingericht aan. Hoewel wij veel zorg besteden aan het selecteren van kwalitatief hoogwaardige en fraaie producten voor uw ideale chalet, is het natuurlijk mogelijk dat u een andere smaak hebt. Geen enkel probleem. Al uw wensen zijn bespreekbaar.

Chalets recreatiewoningen

Om u een idee te geven van de mogelijkheden die Eagle Home u biedt, tonen wij hieronder twee van de door ons ontwikkelde, volledig gemeubileerde, gestoffeerde en ingerichte model chalets.

Chalet “Merlin”

Chalet “Merlin” is een zogenaamde stapelbouw blokhut; een houten chalet dat is opgebouwd uit één laag op elkaar gestapelde, massief houten balken. Met een vloeroppervlak van 40m² verdeeld over vier kamers (waarvan er één ingericht is als badkamer), biedt dit chalet een breed scala aan gebruiksmogelijkheden. Het is uiteraard aan u om te bepalen hoe en waarvoor u het chalet wenst te gebruiken en hoe u het wenst in te richten.

Door de praktische indeling van de ruimtes is er veel loopruimte en daardoor leefruimte. Twee openslaande deuren bieden toegang tot een overdekt terras van 10m². In de standaarduitvoering van de open keuken van Chalet “Merlin” is plaats voor een inbouwkoelkast, combi-magnetron, vaatwasser, gasfornuis en afzuigkap. De badkamer is standaard voorzien van een douche, toilet en wastafel. Chalet “Merlin” is tevens voorzien van een CV installatie.

Om het Chalet “Merlin” optimaal te laten aansluiten bij uw wensen en voorkeuren, is elke gewenste aanpassing bespreekbaar. Als mogelijke aanpassing kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om het overdekte deel van het terras bij de woonkamer te trekken en zo een woonkamer van 32m² te realiseren en/of een vliering aan te brengen boven de beide slaapkamers.

 

^ Klik op de afbeelding om te vergroten

^ Chalets recreatiewoningen in vele kleurstellingen mogelijk

^ Klik op de afbeelding om te vergroten

Chalet “Falcon”

Ook chalet “Falcon” is een zogenaamde stapelbouw blokhut; een houten chalet dat is opgebouwd uit één laag op elkaar gestapelde, massief houten balken. Met een vloeroppervlak van 68 m² verdeeld over vier ruime kamers (waarvan er één is ingericht als badkamer) is Chalet “Falcon” een zeer ruim opgezet, comfortabel en luxueus chalet, met vele gebruiksmogelijkheden. De grootste ruimte, waarin zich ook de open keuken bevindt, biedt uitzonderlijk veel leefruimte. Dat ruimtelijk gevoel wordt nog versterkt door de zichtbare dakconstructie die onder de nok ruim 4 meter hoog is. In de standaarduitvoering van de open keuken van Chalet “Falcon” is plaats voor een inbouwkoelkast, combi-magnetron, vaatwasser, gasfornuis en afzuigkap. De badkamer is standaard voorzien van een douche, ligbad, toilet en dubbele wastafel. Chalet “Falcon” is eveneens voorzien van een CV installatie.